Контакт

За сите ваши прашања обратете ни се на следниве телефони.

demo_image

Телефон

(02) 31 63 413
demo_image

Телефон

(02) 31 63 318
demo_image

Адреса

ул. Мирче Ацев бр. 4, 1000 Скопје, Северна Македонија

Пишете ни...

Не грижете се, Вашата емаил адреса нема да биде отстапена никому.

    Локација