Обука за фризери

Почитувани,

На 20.02.2020 во 09:00 часот започнува обуката за фризери.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.

За подетални информации јавете се на :

  • 078/483-490
  • 072/226-080

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *