Научи нови јазици и поврзи се со светот! ЗАПИШИ СЕ ДЕНЕС! Стекни нови
знаења и вештини
и имај живот за кој сонуваш! ЗАПИШИ СЕ ДЕНЕС!
demo_image

68 години искуство

најстар образовен центар во Македонија
demo_image

Професионални инструктори

предавачи со повеќедецениско искуство
demo_image

Сертификација

диплома со која ќе напредувате

Учете безбедно. Учете од дома.

Учење во виртуелни училници, со интерактивни материјали за учење под водство на искусни професори

Известувања

Престојни настани

Рекоа за нас

Одлична професорка, добро организиран курс, фантастична атмосфера за учење. Топло препорачувам!

peter

Петар

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum vestibulum nisl id molestie. Sed molestie faucibus ultricies. Duis dictum dictum tincidunt.

manuel

Manuel

Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum vestibulum nisl id molestie. Sed molestie faucibus ultricies. Duis dictum dictum tincidunt.

john-doe

John Doe

Art director

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum vestibulum nisl id molestie. Sed molestie faucibus ultricies. Duis dictum dictum tincidunt.

elsie

Elsie

Copyrighter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum vestibulum nisl id molestie. Sed molestie faucibus ultricies. Duis dictum dictum tincidunt.

anthony

Anthony

CEO at Thimpress

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum vestibulum nisl id molestie. Sed molestie faucibus ultricies. Duis dictum dictum tincidunt.

jackson

Susan Jackson

WordPress Developer