Отворен
граѓански универзитет за доживотно учење Кочо Рацин

70 години постоење ОГУДУ Кочо Рацин

760.000

посетители

Обуки и курсеви за секоја возраст

Усовршете го вашето образование.

Искуство

Нашата соработка со Министерстовто за образование во Република С.Македонија и центарот за образование на возрасни нуди курсеви со верификувани програми.

Едукација

Едукација во областа на:
Јазици, козметика, фризери, декоративен маникир, шминкери, фитнес инструктор, масери, ѕидари, маникир и педикир, негуватели на постари лица.

Сертификати

Слушателите во зависност од програмата на крајот од курсот/обуката добиваат сертификат за успешно завршување на курсот.

Пријави се

Зошто да не одберете?

,, Одличен обучувач – одличен слушател”

70 годишно искуство

Прва и најголема образовна институција во областа на неформалното образование.

Програми за сите генерации

Достапни програми за стекнување вештини за подобрување на квалитетот на работа и учење.

Преквалификации и доквалификации

Оспособување на на млади и возрасни лица за работа, со реализација на различни курсеви.

Курсеви

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Пријави се за обука или курс