Информации
Вкупно 10 Прикажани содржини: Информации.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

УПИСИ !!! »
Почитувани, на 20.02.2020 во 09:00 часот започнува обуката за фризери. Сите заинтересирани можат да се приклучат. За подетални информации јавете се на : 078/483-490 072/226-080
 Повеќе»

Известување »
Почитувани, почетен курс по германски јазик, понеделник и среда од 17:30 часот. Наставата започнува на 10.02.2020 година. За подетални информации јавете се на: 078/ 483-490 072/226-080
 Повеќе»

Известување »
Почитувани, термините за масери се вторник, среда и четврток од 16:30 часот. Сите заинтересирани можат да се приклучат. За подетални информации јавете се на : 078/483-490 072/226-080
 Повеќе»

УПИСИ!!! »
 

Почитувани, на 13.02.2020 (четврток) во 11:00 часот започнува обуката за козметичари.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на :

078/483-490 072/226-080

 Повеќе»

ПОЧЕТЕН ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК !!! »

 Почитувани, почетен курс по германски јазик, понеделник и среда од 17:30 часот.
 Наставата започнува на 10.02.2020 година.
 За подетални информации јавете се на:
 078/ 483-490 072/226-080

 Повеќе»

УПИСИ !!! »
 

Почитувани, обуката за масери започнува на 03.02.2020 во 16:00 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на: 078/483-490
072/ 226-080

 Повеќе»

УПИСИ !!! »
 

Почитувани, обуката за фризери е започнува на 06.02.2020 во 11:00 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на: 078/483-490
072/ 226-080

 Повеќе»

УПИСИ !!! »
  

 Почитувани, на 13.02.2020 (четврток) во 11:00 часот започнува обуката за козметичари.

  Сите заинтересирани можат да се приклучат.
  За подетални информации јавете се на: 078/483-490
  072/ 226-080

 Повеќе»

 Повеќе»

ОГУДУ Кочо Рацин Скопје »
Отворениот граѓански универзитет за доживотно учење
КОЧО РАЦИН  Скопје,
(поранешен Работнички Универзитет),
ВРШИ УПИС НА КУРСЕВИ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ,
КУРСЕВИ ЗА КОЗМЕТИЧАРИ, ФРИЗЕРИ, МАСЕРИ,
КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ, КОМПЈУТЕРСКО ВОДЕЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВО,
СЕРВИСИРАЊЕ НА КЛИМА УРЕДИ, ЗАВАРУВАЧИ, ВИЉУШКАРИСТИ,
КРАНИСТИ, РАКУВАЧИ НА САДОВИ
ПОД ПРИТИСОК,
КОМПЈУТЕРСКИ ВЕШТИНИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
(
WINDOWS + ОFFICE + INTERNET + OUTLOOK + MINI OFFICE)
И МНОГУ ДРУГИ ЗАНИМАЊА И СТРУКИ
 Повеќе»